Wekelijks les 1,5 uur

Chi Neng Qigong


We richten ons in alle oefeningen op de zachtheid van de beweging waardoor we kunnen ontspannen en in onze kracht komen: onze innerlijke kracht. Ook de filosofie komt aan bod. Alle gewrichten worden van top tot teen geopend, alle spieren en pezen soepeler gemaakt. Botten worden sterker en de energie in de meridianen gaat (weer) stromen. Dit alles door weldadige (zelfherstellende) oefeningen en meditaties. De kracht van het bewustzijn, intuïtie en het ervaren van lichaamsreacties neemt toe. Ook worden oude gedragspatronen herkend en deze gaan over in een staat van creatieve ontwikkeling. Je ontvangt nieuwe informatie, die alle levensfuncties ondersteunt. Word vrienden met je lichaam, je organen en met jezelf. Als je met je mind bij een ander bent, speel je met de ander. Ga naar jezelf, speel met jezelf en creëer een nieuwe bewustere ik.

LESTIJDEN

woensdag 09.00 - 10.30

woensdag 20.00 - 21.30

vrijdag 09.00 - 10.30

vrijdag 11.00 - 12.30

Je kunt kiezen om elke week naar de zaal te komen of online les te volgen via Zoom maar ook kun je een combi pakket afnemen. Elke week les volgen geeft diepgang, groei en ontwikkeling in jouw bewustwordingsproces, dus ook het collectieve proces. Kies een dag én tijdstip, je bent overigens bij verhindering in een van de andere lessen welkom.

Workshopreeks

Basis Chi Neng Qigong

3 zondagochtenden 09.00-12.00 uur

105,00

Deel I   - zondag 08 oktober

Deel II   - zondag 12 november

Deel III   - zondag 10 december

De basiscursus bestaat uit drie bijeenkomsten van elk 3 uur. Je leert de 4 oefeningen van de cd level I. Deze oefeningen zullen je in het 'Hier en Nu' brengen, waarmee je zelf kunt ervaren hoe het is om jouw levensenergie (weer) te laten stromen. Ook leer je waarom in het 'Hier en NU' leven zo essentieel en belangrijker is hoe je dit integreert in je dagelijks leven!

De Oosterse filosofie komt aan bod en de oefeningen worden je eigen gemaakt zodat je er eventueel thuis (met de cd/mp3-tracks) mee aan de slag kunt.

Dinsdagavond 20.30-21.00 uur

Online TCM Meditaties


Prijs 9,95 per maand

Elke dinsdag kun je meedoen met de LIVE meditaties welke worden begeleid via ZOOM met elke week een ander thema. Je ontvangt de opname van de meditatie daarna via Whatsapp zodat je deze nog de hele week kunt herhalen via YouTube.

Je creëert ermee een rustpunt in de hectiek van de dag. Je lichaam & geest worden er blij van, ze zullen je belonen. 

Mijn missie met deze meditaties is om je te laten kennismaken met het jezelf gunnen van een rust- en voedingsmoment. én dat jouw lichaam & geest dit nodig heeft. Daarmee kom je in je parasympathisch zenuwstelsel: jouw zelfhelend vermogen!


Een uitstekende manier om op afstand mee te doen en je te verbinden en dat gaat makkelijker dan je denkt. Een mooie ontdekking!

unsplash