Persoonlijke ontwikkeling in de natuur van het Spaanse Andalusië

Qigongweek Spanje

OVER ONS

Jouw Reisgidsen

Het reisteam bestaat o.a. uit Monique Mul en Emy Kremers: "Wij nemen je mee in wat jou tegenhoudt om vanuit je kern te leven. We brengen je in contact met jouw hartsverlangen en voegen bewegingen toe in je persoonlijke proces van losmaken en ruimte innemen in zachtheid en ontspanning. Dat doen we o.a. met (helende) meditaties, voeding, qigong, vergevingssessies, los-laat-oefeningen, filosofische diepte gesprekken en door je binnenwereld op een creatieve manier te tonen. Je gaat in de groep, sub-groepjes en soms 1-op-1 aan de slag met wat er deze reis bij jou aan de orde komt en/of speelt. "Er is zeker ook tijd om lekker te lummelen op het landgoed, een boek te lezen in een van de heerlijke hangmatten of een dutje te doen aan het zwembad.

Jij bent leidend in jouw proces!

Donderdag 26 september t/m donderdag 03 oktober 2024


€ 1.295,00 (2 pers-kamer)

€ 1.195,00 (3 pers-kamer)

€ 1.150,00 (4 pers-kamer)


Inclusive

 • Transfer vliegveld - Cortijo
 • 7 overnachtingen (3- of 4 persoons suite (1-persoons bedden)
 • 7 x ontbijt,  5 x lunch, 6 x diners
 • incl. water, thee, fruit, jus d'orange, melk, versnaperingen, excl. frisdrank en alcoholische drank
 • Workshop 5-elementenvoeding
 • Verrassingsworkshop
 • Begeleiding Qigong, mediaties, individuele gesprekken

Exclusive

 • Vliegticket (ik bied wel de service om deze voor jou te boeken)        Transavia Eindhoven-Malaga HV6651 15.40 - 18.30 uur                          Transavia Malaga-Eindhoven HV6652 19.20 - 22.15 uur
 • Persoonlijke uitgaven met groepsuitje.
 • Uitgaven die niet staan onder 'prijs inclusief'. Persoonlijke verzekeringen (o.a. ziektekosten, reisverzekering: incl. repatriëring- en annulerings-verzekering)
 • Indien je met 2 personen persé een 2-persoonskamer wenst dan betaal je 45 euro pp toeslag 

LET OP

Boek je je vliegticket ná 3 april 2024 dan betaal je extra voor je handbagage, tot deze datum is deze nóg gratis!

"Ik ken Emy nu al jaren. En nog steeds weet ze mij op een fijne confronterende wijze te raken waardoor ik als mens kan groeien. Ze beheerst de gave om te confronteren, mee te denken, te ondersteunen zonder het over te nemen en past dit op verschillende wijze toe.

Haar reizen naar Andalusië zijn een cadeau die ik iedereen gun. Juist de combi van rust, goede zorg, Chi Neng en de persoonlijke ontwikkeling maken deze week voor mij een must voor het jaar. Ik krijg er veel energie van en onder begeleiding van Emy en met behulp van elkaar zorgen we bij een ieder voor een verdieping in onszelf. Luchtig, emotioneel, ondersteunend onder het genot van alles wat Spanje ook te bieden heeft (zon, eten, gezelligheid)."

Stef

deelnemer

EXTRA INFORMATIE | FIJN OM TE LEZEN

Wat gaan we doen?

JIJ IN HET PARADIJS

Je verblijft in de verbouwde Spaanse olijfboerderij. Zodra je de patio van de Cortijo binnenstapt valt er iets van je af en kom je in een oase van rust. In de ochtend en de vroege avond staan de Chi Neng Qigong oefeningen en meditaties centraal.


Op de enorme veranda waar we aan de ene kant aan een lange tafel van het eten genieten is ook een grote lounge plek gecreëerd, waar de filosofie & theorie aan bod komen. Het landgoed biedt veel ruimte met overal zitjes, in de zon of heerlijk in de schaduw.


De Cortijo ligt op een heuvel en vanaf elk terras heb je weidse uitzichten over de landerijen en de olijfgaarden. Het is een unieke plek die door Celi & Kells met hart en ziel worden verzorgd, dat zie je niet alleen: je voelt dat ook.

EEN REIS NAAR JOUW KERN

Chi Neng Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die met behulp van zachte, sierlijke en ontspannen oefeningen lichaam & geest verruimen en versterken. De Qigong en de meditaties worden verzorgd door Emy Kremers. Sinds 2009 geeft ze wekelijks les aan 5 groepen en in 2010 organiseerde ze haar eerste reis naar dit landgoed. Naast de maandelijkse Chi Neng Qigong stilte workshops geeft ze o.a. ook stilte weekenden, 3-daagse TCM Kookleergangen volgens de Vijf-Elementen en begeleidt ze cliënten en bedrijven in hun levensmissie met 'Het Talentenspel' van Willem Glaudemans. Met deze veelvuldige ervaring neemt ze jou mee op reis naar je binnenste, daar waar alle antwoorden wonen. Elke ochtend trainen terwijl de zon opkomt, de zachte begeleiding en oefeningen brengen jou in een diepere staat van zijn. Het is een bewustwordingsweek naar je binnenste; je lichaam liegt nooit, ze geeft je zelfs de  antwoorden omdat je lichaam ze weet.

7 DAGEN ME & WE TIME

De prachtige natuur en de omgeving van het Spaanse Andalusië zullen zorgen voor een extra dimensie. Een ideale combinatie van ontspannen, innerlijke persoonlijke ontwikkeling en genieten op het fijne en pure landgoed 'Cortijo San Jose' waar de eigenaren Kells & Celi ons ontvangen.

Dagtrip

Dit jaar gaan we wandelen in een mooi natuurgebied en bezoeken het oudste open theater van Spanje. We gaan eten in een echt Andaluz restaurant en we slenteren door het centrum van Ronda waar we gaan borrelen op een wijds dakterras bij zonsondergang. Na wat heerlijke tapas maken we weer aanstalten richting de Cortijo.

GALLERIJ

FB_IMG_1558456324637___serialized1
IMG_4042
We heten je van hart welkom
IMG_0897
IMG_6601
IMG_0966
IMG_0951
Craneswalk in de patio
IMG_4601
Zonsopkomst 2023 banner mailing
P1040054
IMG_1019
unsplash_czTYQicXo-g
IMG_2141
IMG_2005
unsplash