Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

LEEF VANUIT EIGEN & VRIJE WIL

Als eerste wil ik Willem Glaudemans, de grondlegger van dit spel, bedanken voor het ontwikkelen van dit intrinsieke ‘Talentenspel’ en ook voor het schrijven van zijn inspirerende boeken waarmee hij zijn kennis deelt. Daarnaast dank aan Inge Hindriks, die mij heeft opgeleid tot Talentenspel coach en trainer voor groepen. Ze heeft mij in contact gebracht met een veelvoud aan inzichten; het innerlijke wezen in ons als mens. Elke opleidingsdag, elk studie-uur was een feestje, gaf en geeft mij energie. 

Zoveel nieuwe ervaringen heb ik van beiden ontvangen waar ik ook jou graag in laat mee bewegen, leef jouw eigen unieke levensdoel/missie! 

Mensen die hun missie leven herken je: ze stralen iets onaantastbaars uit, ze zijn niet van hun stuk te brengen. Ze gaan met de stroom mee en zwemmen er niet tegenin oftewel: Ze leven moeiteloos

Jouw missie leven vraagt om bewustzijn, contact & verbinding maken en je ontwikkelen. Je hoeft dus helemaal niet te veranderen. De kern van wie je bent wil je juist behouden. Het gaat dus over durven zijn wie jij al bent, over alles toelaten wat er is. Bewustzijn van wat je hier op aarde komt doen, hoe jouw ziel jou inzet. Je ziel is namelijk de enige werkgever die jou nooit ontslaat. En je hoeft ook niet met pensioen, als je dat niet wilt. 

De koets als metafoor laat duidelijk zien hoe jij in het leven staat en hoe jouw innerlijk wereld naar buiten treedt. Laat jij je leven leiden of leid jij je leven en sta jij aan het roer al zittend als passagier in de koets? Wie leidt de koets: de koetsier of het paard en kent de koetsier de passagier, weet de koetsier ook wat de bestemming is van de passagier; wat is die bestemming? En hoe wordt het paard gemend? Het spreekwoord: het paard achter de wagen spannen zal je niet onbekend zijn. 

Dit spel werkt omdat we jouw innerlijke wereld gaan onderzoeken; het lichaam liegt nooit.

LAAT JE LEVEN NIET LEIDEN; LEID JOUW EIGEN LEVEN 


Welke vragen heb jij? 

Leef jij op de tast, zonder een gevoel van richting?

Heb je een leeg gevoel en ben je er soms/vaak van overtuigd dat het leven zinloos is?

Wat is jouw bijdrage hier op aarde? 

Doe jij je werk met vreugde, waarin je geluk en vervulling kunt vinden? 

Vind je veel leuk en heb je al veel gedaan maar weet je jouw exacte richting niet?

Hoe komt het tocht dat soms alles mis gaat en je jezelf tegenwerkt? 

Het gevoel hebben dat je geleefd wordt door anderen in plaats van je eigen leven te leiden. 

Jouw drijfveer is gebaseerd op externe waarden in plaats van jou interne waarden.

Wat kan dit spel jou bieden? 

Inzicht krijgen in jouw intrinsieke motivatie en talenten.

Een opstelling vanuit jou, en dat vóórbij afweer- en copingmechanisme. Antwoorden uit jouw kern.

Je gaat doen wat bij jou past en het zit je gegoten!

We zijn hier niet voor niets en niet toevallig op dit moment. Waarom ben jij hier nu?

Iedereen, ja echt iedereen heeft iets specifieks en iets unieks te volbrengen. 

Leven vanuit eigen wil! Leven vanuit intrinsieke motivatie in plaats van extrinsieke motivatie. 

Gun jezelf een overzicht van wat bij jou hoort, wie jij bent. 

De inzichten van de talenten helpen je om grotere innerlijke harmonie te scheppen in je leven.


JE KUNT KIEZEN VOOR:

1) Individueel traject, we stemmen samen af wanneer jij kunt!

2) Open inschrijving in groepsverband (zondag 25 en maandag 26 juni 2023) klik HIER>> voor meer info.


1) INDIVIDUEEL TRAJECT

Gemiddeld vier tot vijf gesprekken van circa 2-2,5 uur

We gaan in de eerste sessie contact maken met jouw twaalf kwaliteiten/talenten en onderzoeken waarvan jouw energie gaat stromen. Energie in de vorm van vreugde maar bedenk dat geld ook een vorm van energie is en waar jij dus je boterham mee verdient. 

Je hebt talenten met je geboorte meegekregen. Sommige heb je duidelijk ontwikkeld en krijgen jouw aandacht en voor andere heb je geen oog en verwaarloos je ze of er liggen nog latent talenten in je verborgen. Met de 1e afspraak krijg je overzicht van je innerlijke bewegingen en zet je deze energie in gang. 

Met deze inzichten gaan we naar de 2e sessie. 

In de tweede sessie (binnen 2 weken) wordt je dagelijkse, analytische denken even stil gelegd en je onderbewuste krijgt de kans zich vooral via beelden aan jou te presenteren. Dit levert vaak verrassende resultaten op, die dieper gaan dan tijdens een "gewoon" gesprek en het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Je gaat de talenten inzetten voor keuzes die jou als een gegoten jas past. Zaken die jou moeiteloos liggen en daaruit zie je de richting van jouw missie verschijnen. 

Elke sessie krijg je meer verdieping en verbinding met jouw innerlijke leven.

Jij gaat jouw talenten opstellen en doorlopen, je gaat contact maken met wat jij nodig hebt om voor jezelf te zorgen, naar de ander en het groter geheel: je levensmissie oftewel je levensdoel leven. 

Talenten en missie hangen samen, je hebt precies die talenten meegekregen om jouw specifieke missie te vervullen. Het is als het ware een opstelling uit jou, je maakt contact met deze energieën en je brengt veel informatie naar buiten.

We gaan jouw levenspad neerleggen en je gaat verschillende aspecten doorvoelen met jouw lichaam zodat het gaat wortelen. Je gaat, ná de laatste sessie, weg met een rugzak met attributen, je gaat jouw eigen leven leiden!

 

Bakermat van het Talentenspel

Het Talentenspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans, een man met heel veel kwaliteiten, maar dat is toch niet altijd handig. Want wat doe je met je leven als je zoveel verschillende talenten hebt die allemaal een andere kant op lijken te willen met je? 

Op een avond kreeg hij een wonderlijke ervaring. Hij zat thuis aan de keukentafel, deed zijn ogen dicht en had de ervaring alsof al zijn talenten om hem heen zaten. Hij ontdekte dat hij met ze in gesprek kwam en kon vragen wat hun rol was en wat ze nodig hadden om die te vervullen. Zo kreeg hij helderheid over zijn talenten en hun onderlinge samenhang en werd het hem duidelijk dat je je talenten niet zomaar hebt, maar dat ze altijd samenhangen met de levensmissie die je in het hier en nu te vervullen hebt.

Vanuit deze ervaring ontstonden spelenderwijs de huidige spelborden en de talentenkaartjes. Dit is een missie geweest van jarenlang in alle rust onderzoeken en ontwikkelen van wat hem werd aangereikt. 

In het lichaam liggen alle antwoorden opgeslagen, het kan ons zoveel vertellen en het lichaam heeft heldere taal. Jij en jouw lichaam op pad, jouw levenspad. De reis van de Held.

Talenten in de vorm van Archetypen

In het talentenspel werken we met een stapel kaartjes waarop de Archetypen staan. Deze belangrijke bouwstenen zijn universele beschrijvingen van ons onderbewuste welke geactiveerd kunnen worden via dromen, visioenen, imaginaties, visualisaties, en creatieve processen. Ook kom je ze tegen in kunst, mythen, legenden, oude verhalen, gedichten en films. Op deze onderbewuste laag liggen kennis en wijsheid over jou verborgen die je niet via de weg van de ratio, een test of analyse van je gedachten naar boven krijgt. Dat maakt dit spel zo uniek & krachtig om op deze manier contact te maken met je binnenste, jouw talenten.  

Een talent is je aangeboren, een natuurlijke begaafdheid en daarna moet jij het ontwikkelen, het jezelf vaardig maken. Dán komt het tot bloei. Talenten zijn dus niet hetzelfde als vaardigheden. Een vaardigheid is een concrete bekwaamheid, bedrevenheid of handigheid die ten dienste staat van het inzetten van een talent, als instrument.  

Het is mijn ervaring als talentencoach dat dit spel ervoor zorgt dat mensen tot veel diepere inzichten en wijsheden komen, laag voor laag. Waardoor werkelijke en blijvende transformatie mogelijk is: jij gaat leiding geven aan jouw eigen leven!

Wil je er meer over lezen, dan raad ik je het 'Boek van de Levensmissie' van Willem Glaudemans van harte aan. 


RECENSIES DEELNEMERS AAN HET WOORD (indidviduele begeleiding) 

Diana: Wat een mooie ontdekkingsreis is dit talentenspel voor mij geweest ! Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld door het boek de 'Levensmissie' van Willem Glaudemans. Het boek neemt je mee in het ontdekken en beter leren kennen van je talenten, die uiteindelijk leiden naar je levensmissie, je reden van bestaan. Het talentenspel zie ik als een vervolg hierop en geeft meer verdieping onder de bezielende leiding van Emy. Het onbewuste wordt bewuster gemaakt. Ben je op zoek naar meer vervulling in je leven, meld je aan voor het talentenspel en ontdek jouw talenten en levensmissie! 

Simone: Op het juiste moment kom jij aan met het talentenspel. Toeval?..... Onbevangen, nieuwsgierig en zonder verwachting ga ik het spel onder jouw professionele begeleiding spelen. Nu ben ik op ééns zelf de koningin in mijn eigen spel. Bepaal ik de sprongen en maak ik de spelregels voor mijn pionnen. Mooie, intense, intieme sessies geven mij steeds meer inzicht van mijn koninkrijk. Het is daar waar de puzzelstukjes op z'n plek vallen. Zodat ik nu kan zeggen: "Wow, ik wist niet dat ik zoveel talent had." En vooral mag gaan voelen hoe talentvol we allen zijn. Emy erg bedankt voor je SamenSpel!

Bas: In mijn transformatie naar de volgende fase in mijn leven zocht en vond ik in het talentenspel een niet traditionele en verfrissende methode die diepe inzichten heeft gebracht. Mooie verbanden en nieuwe inzichten op mijn talenten die soms meer en soms minder voor de hand lagen. Het was een prettige en zinvolle ontdekkingsreis met de prettige en bezielende begeleiding van Emy.

Emy Kremers en het talentenspelEmy aan de slag bij een cliënt

Lidwien: Mijn leven werd plotseling stilgezet, ik was ziek. Na een jaar van vele onderzoeken en behandelingen (en ik ben weer genezen verklaard) wilde ik graag de draad weer oppakken maar daarnaast voelde ik ook dat ik niet meer hetzelfde leven wilde leven; veeleisend, eisen die o.a. ook door mezelf waren opgelegd, veel uren aan werk besteden, haast, druk, voldoen aan verwachtingen van anderen, in dienst staan, vermoeidheid..... Emy heeft mij met het talentenspel een bewustwordingsproces op gang gebracht en samen zijn we naar mijn levensmissie op zoek gegaan. Emy straalt vertrouwen uit en zorgt met haar zachtheid dat je jezelf kunt zijn. 

Caro: Als je op zoek bent naar een nieuwe impuls op jouw levenspad en je het fijn vindt om daar op een meer intuïtieve manier naar te kijken dan vind ik het talentenspel daarvoor een hele leuke vorm. De manier waarop talentencoach Emy Kremers je daarin begeleidt is professioneel, persoonlijk en uitnodigend. Het was voor mij een inspirerende ervaring. Het is een andere vorm van coaching of loopbaanbegeleidingstraject en dat vond ik prettig. Het was wonderbaarlijk om te ervaren hoeveel kennis er naar boven kwam en wat dat allemaal wakker maakte in mij. Dank voor de sessies Emy! 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info