Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

 ONLINE - CHI NENG QIGONG

De voordelen van online les:

- Je bepaalt zelf jouw trainingstijdstip

- Je traint zo vaak als je zelf wilt, er zijn replay mogelijkheden 

- Je hebt niet veel plaats/ruimte nodig

- Je kunt de oefeningen overal doen, ook lekker buiten bij mooi weer

- Ook al woon je niet bij mij in de regio, je kunt gewoon inzoomen op de les/meditatie

- Je kunt de oefeningen staand, zittend of zelfs liggend volgen

Programma aanbod

In tijden van onrust en dat je niet naar de les kunt komen bied ik je graag ONLINE Chi Neng Qigong lessen en meditaties aan. Daarmee kun je thuis een rustpunt creëren in een hectische periode. Er zijn 3 online programma's:

1) Meditaties van een half uur, elke dinsdagavond

2) Wekelijkse lessen op woensdagavond of vrijdagochtend

1) TCM Qigongmeditatie 30 minuten 2,50 euro

Elke dinsdag kun je meedoen met de LIVE meditaties welke door Emy worden begeleid via ZOOM met elke week een ander thema. Je ontvangt de opname van de meditatie daarna via Whatsapp zodat je deze nog de hele week kunt herhalen via YouTube. 

Daarmee creëer je een rustpunt in de hectiek van de dag. Je lichaam & geest worden er blij van, ze zullen je belonen. We doen samen zittende óf liggende meditaties en hernieuwen onze energie met eenvoudige en krachtige meditaties; je maakt contact met je kern. De oefeningen zetten je geest en lichaam in beweging zodat je je eigen stem kunt horen door af te stemmen op jezelf én in jezelf. Elke les stem ik een thema af op de situatie die dan aan de orde is; deze ontvang je ook digitaal. 

Mijn missie met deze meditaties is om je te laten kennismaken met het jezelf gunnen van een dagelijks rust- en voedingsmoment én dat jouw lichaam & geest dit écht elke dag nodig heeft;  afstemming/verbinding met je interne. Daarmee kom je in je parasympathisch zenuwstelsel: jouw helende vermogen!

De ervaring leert dat je op deze manier en wellicht op het laatste moment - vlak voor aanvang - toch nog even naar je kamer kunt lopen en in te ZOOMEN op Emy. Een uitstekende manier om op afstand mee te doen en je te verbinden en dat gaat makkelijker dan je denkt. Een mooie ontdekking!

DINSDAG 20.30 - 21.00 UUR | 2,50 euro/meditatie

Je kunt ook familieleden of vrienden uitnodigen om mee te doen, iedereen is welkom; hoe meer zielen hoe meer energie/Qi. 

RECENSIES

"Tijdens de wekelijkse meditaties van Emy kom ik helemaal tot rust. In deze gekke onrustige tijd zeker geen overbodige luxe. Emy kan als geen ander rust brengen. Heerlijk om in de vroege avond even los te komen van alle nare gedachtes en sombere gevoelens. Ik raad deze meditatie echt aan voor iedereen die behoefte heeft aan stilte en naar binnen keren." - Anne

"In deze onzekere tijden kan ik iedereen aanbevelen om wekelijks de meditatiesessies van Emy te volgen. Door te mediteren kan ik voorbij gaan aan mijn denken, aan de drukke gedachten in mijn hoofd en ervaar ik de stilte van binnen, in mijn hart. Daarna voel ik me rustig en krachtig. Ga het ook proberen, je hebt niets te verliezen en hopelijk vindt ook jij datgene waar jij naar op zoek bent" - Diana

"Hartelijk dank Emy voor je online meditaties via ZOOM op dinsdag en donderdag-avond. Ik kijk er telkens naar uit. Even een half uurtje samen oefenen - Even tot rust komen in deze hectische tijd - Even heerlijk aandacht voor mij en mijn lichaam - Even opladen en contact maken met het groter geheel. De teksten en de eenvoudige oefeningen brengen mij dieper bij de kern." - Liefs Syl 

"Twee keer in de week een rustmoment in de huidige hectische tijd, even terug naar jezelf een moment waar ik steeds naar uitkijk, het biedt mij ontspanning en rust. Ontzettend fijn dat dit nu online kan. Hopelijk is dit niet van voorbijgaande aard en kunnen we in de toekomst ook virtueel jouw lessen blijven volgen." - Carmen 

"Ow, ik zie er telkens zo naar uit. Raak soms helemaal van 't padje dat alle bestaande patronen weggevallen zijn. Zo fijn dat iemane me iets aanbied waardoor de nachten rustiger verlopen, het denken even tot stilstand komt en de spanning in m'n lijf wat verzacht. Met de passende bezinnende tekst is het de volgende dag een relaxtere start: Liefs." - Jacqueline

Recensies

"Sinds jaren volg ik Qigong lessen bij Emy. Onlangs was ik weer begonnen met de lessen op vrijdagochtend en dit voelt als een cadeau voor en aan mezelf. En toen overviel het Covid-19 ons en konden de lessen geen doorgang meer vinden. Dat was slikken! Geen Chi Neng meer? Al gauw kwam Emy met een nieuw initiatief en ze heeft niet stilgezeten om les te geven middels video bijeenkomsten. Dat was in het begin wat vreemd maar jee, wat een gaaf initiatief! Zo leuk om alle deelnemers op je pc te zien die je normaal 'live' ziet. Al snel kwam ze ook met online meditatie, 2x per week en geheel belangeloos. Ook die maar eens meebeleven. Het meedoen aan de meditaties geeft mij een gevoel van verbondenheid. Verbondenheid met mezelf maar ook met de andere deelnemers. Een worden met het groter geheel. Het principe van Chi Neng Qigong, een Chi veld creëren, voor jezelf en het universum, lijkt mij in deze tijd van verwarring en angst van groot belang. Het Chi-veld ervaar ik ook tijdens de online meditaties, met name als er een goede focus is, en dat is meestal het geval. Ik ben blij en verrast om dit te kunnen ervaren. Het is zo heilzaam. Hoe bijzonder is het dat we dit op afstand, met elkaar, voor elkaar krijgen; nu belangrijker dan ooit! Wetende dat meerdere mensen dit doen geeft saamhorigheid en kracht. Alleen door zachtheid kunnen we de Chi laten stromen en zijn werk laten doen, zoals Emy ons meegeeft." - Lisette  

3) Wekelijks les

6-directions la Qi | Sway la Qi | Meridiaan tapping | Qi scannen | Craneswalk | Bend Body, Arch Back | Cranes Neck & Dragons Horns | Uitgebreide 3-cm | 8 verses | Spine Rotating/curling | Great Horse Standing | Turn Waist Move Qua | Taiji Ball I oefeningen | contact maken en openen van de hartenergie | Leren leven vanuit je kern door gerichte oefeningen | Meditateren en de sprongen van je geest waarnemen.

We richten ons in alle oefeningen op de zachtheid in je lichaam waardoor we in onze kracht komen: in zachte kracht. Ook de filosofie komt mondjesmaat aan bod. Ik heb cursisten wel eens gevraag wat ze nu eigenlijk leren in mijn lessen: cursisten zeggen dat ze leren voelen wat er zich vanbinnen afspeelt, ze worden hun eigen coach en nemen waar wat ze zelf nodig hebben, en dat is voor iedereen weer verschillend. 

Woensdag 20.00 - 21.30 uur 

Vrijdag      09.00 - 10.30 uur 

Prijzen en informatie >>


Proeflessenpakket (online)

Wil je het eens uitproberen? Je kunt een online proefpakket (3 lessen van 1,5 uur) bestellen van 20,00 euro, ná 3 lessen weet je of het wel/niet bij je past en of je het leuk vindt om op afstand mee te doen.  
 
E-mailen
Bellen
Map
Info