Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

'START TO CHI NENG QIGONG'

10 lessen  

Start vrijdag januari 2024

Programma

De basiscursus bestaat uit 10 lessen van 1.15 uur. Je leert de 4 oefeningen van cd level I. Deze oefeningen zullen je in het 'Hier en Nu' brengen, waarmee je zelf kunt ervaren hoe het is om jouw levensenergie (weer) te laten stromen. Ook leer je waarom in het 'Hier en NU' leven zo essentieel is en hoe je dit integreert in je dagelijks leven. 

De filosofie komt aan bod en de oefeningen worden je eigen gemaakt zodat je er eventueel thuis (met de cd/tracks) mee aan de slag kunt. 


Gongformulier downloaden >>  

In de les wordt toegelicht waar dit formulier voor is. 

Prijs

10 lessen (€ 135,00)  - inclusief documentatie in de vorm van hand-outs, muziek en tips voor in het dagelijks leven. 

Tijden

11.00 - 12.15 uur

Je kunt je ná deze reeks aansluiten op de verdiepingstrainingen van woensdagochtend 09.00 - 10.30 uur, woensdagavond 20.00 - 21.30 uur of vrijdagochtend 09.00 - 10.30 uur. Deze lessen hebben een totale duur van 1,5 uur en eindigen met een liggende meditatie. Meer info >>

Leslocatie

Qigongstudio Chi Neng Uden, Boekelsedijk 12, 5408 ND  VOLKEL


Reviews

Eric: De oefeningen voor mij niet altijd even gemakkelijk omdat ik van nature erg onrustig ben. Na verloop van tijd is het stukken beter gegaan en probeer elke dag wel iets te doen. Welke inzichten heeft Chi Neng Qigong jou gegeven? Dat er meer is in het leven dan drukte en dat er meer mensen zoekende zijn naar hun eigen ik en dat je op cursus bij Emy jezelf kan zijn. Ik vind Emy super, de rust, het geduld. het enthousiasme spat er vanaf. zo zou je elke dag wel les willen hebben De theorie vind ik wel soms lastig. Ben zelf info gaan opzoeken op internet en boeken gelezen. Kom er dan achter dat je het moet ervaren. De locatie vind ik fijn, als je binnen komt dan kom je al een bepaalde state of mind. 

Mary: Ik ben zo blij dat ik kennis heb kunnen maken met Chi Neng Qi Gong, en ook blij dat ik dat bij Emy heb kunnen doen. Ik ervaar het als enorm rustgevend, maar ook voel ik me meer in balans en na les 6 voelde ik echt de liefde voor mezelf voor het eerst in mijn leven. Welke inzichten heeft Chi Neng Qigong jou gegeven? Dat ik goed ben zoals ik ben, maar ook besef ik me steeds meer en beter dat onze gedachten vaak ergens zijn en we ons lijf niet voelen. Sinds ik mezelf steeds vaker bewust word van mijn lichaam in een gesprek en/of activiteit voel ik me rustiger in wat ik doe. Geef je beoordeling over de instructeur: Tien punten! Emy is echt een super instructrice die alles heel duidelijk en goed uitlegt en echt aandacht heeft. Alle vragen kan ze goed en duidelijk beantwo,orden. Het is ook duidelijk dat ze dit puur uit liefde voor het vak doet en niet voor de centen. Hoe vond je de balans tussen de theorie en de oefeningen?: Helemaal goed! Regelmatig een stukje theorie ter verduidelijking. Fijn, dan weet je waarom je wat doet en hoe het werkt. Maar daarna altijd genoeg tijd om lekker de oefeningen te doen. Wat vind je van de les locatie?: Heerlijke plaats! Het zaaltje heeft niet alleen een fijne vorm, maar ook een heel fijne ambiance door de energie die er hangt en de rustige inrichting.  

Lieke: De oefeningen ervaar ik als zeer prettig. Het voelt of het echt bij mij hoort. Met daarbij de hartelijkheid van medecursisten is het steeds weer een klein feestje om naar de les te gaan. Loslaten wat je niet meer nodig hebt heeft het me geleerd. Het heeft geen enkel zin om "steeds" maar achterom te blijven kijken. Door negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten kom je beter in balans.   Instructrice Emy is voor mij een heel warm mens. Luistert goed wat je te zeggen of te vragen hebt. Zij heeft een energie die een positieve werking heeft op de cursisten. Qigongreis: Landgoed Cortijo San Jose. Wat een mooie plek in Andalusië om daar met Chi Neng Qigong (Emy) en Daode (Caro) aan de gang te gaan. Emy en Caro hebben samen een fantastisch programma in elkaar gezet. Niets was hen te veel. Naast de serieuze sessies is er ook erg veel gelachen. Ook voor de inwendige mens was goed gezorgd. Kortom, het was een fantastische reis. Een echte aanrader!

Eva: Ik voel me bij de CNQ oefeningen meer gegrond dan bij elke andere vorm van gronden en energetisch reinigen die ik ooit heb geprobeerd. Ik wordt rustig in lichaam en hoofd en kom in een flow waarbij ik goed mijn eigen ritme kan horen en voelen. Welke inzichten heeft Chi Neng Qigong jou gegeven?: Zachtheid :) Dit was voor mij een eye opener. Ik word me bewust van hoe vaak ik harde oordelen over mezelf heb. Het heeft mij dichter bij mijn emoties gebracht. Waardoor ik mij krachtiger voel in mijn kwetsbaarheid.  Geef je beoordeling over de instructeur: Emy vind ik heel fijn als instructeur. Met alle rust en aandacht weet ze het heel helder over te brengen. Ze weet een sfeer te creëren waarbij je je meteen op je gemak voelt.  Hoe vond je de balans tussen de theorie en de oefeningen? Ik zou wel iets meer theorie willen horen. Simpelweg omdat het van horen zeggen bij mij beter blijft hangen dan zelf erover lezen. Wat vind je van de les locatie?  Een super fijne warme ruimte die gewoon klopt. Als ik binnen loop voel ik mij meteen rustiger worden.

Hans: Ik vind de oefeningen enorm ontspannend en kan iedere week wegzakken in een oase van rust. Dat is wat ik hierin ervaar. Ik heb een hele mooie locatie waar ik vertoef nl aan een helder bergmeer met op de achtergrond de bergen. Kortom het is heerlijk om te doen. Het geeft me innerlijke rust.

Karin: Ik heb veel gemediteerd, nu sinds kort CNQ. Het brengt me rust in lichaam en geest.Ik voel de energie doorstroming heel goed. Thuis m.b.v. de CD doe ik iedere ochtend de warming-up en soms ook de lift chi up. Emy geeft met geduld en passie haar lessen. En de omgeving is voor CNQ Superrr.... Goeie Energie hangt er! Ook heel fijn zijn de 5-elementen voeding Recepten van Emy! Ik geef haar een 9 als beoordelingspunt. Het heeft me als inzicht gegeven dat het vanaf de ochtend tot en met de avond genieten van jezelf, in Lichaam en Geest.

Fransje: Ik ervaar steeds weer als ik de oefeningen doe dat ze direct zoveel effect hebben, het is echt super ontspannend en het werkt door in je normale leven. Welke inzichten heeft Chi Neng Qigong jou gegeven?: Dat als je je op de chi concentreert, daar de aandacht is en dus goed bij je lichaam te blijven wat je nu eigenlijk echt voelt en niet mee laat slepen met je negatieve gedachten. Ik vind Emy duidelijk en rustig , een fijne intructreur. De balans tussen de theorie en de oefeningen zijn prima en de leslokatie is prettig en heeft een fijne sfeer en voelt goed. 

Wendy: Mijn ervaring met de oefeningen zijn fijn. Kom er ook altijd rustig van thuis. Helemaal relaxt! Thuis heb ik er niet veel tijd voor, helaas. Maar echt een aanrader om rust te vinden/krijgen! Rust en regelmatig, chi neng qigong brengt balans in je leven!

Willeke: Door de oefeningen word ik ontvankelijker voor de energie. Ze brengen me in mijn Zijn. Heel fijn dat ik m.b.v. een cd de oefeningen thuis kan doen. Emy biedt de oefeningen op een duidelijke en liefdevolle manier aan. Bovendien geeft ze goede achtergrond-informatie. Al met al ben ik blij dat ik Chi Neng Qi Gong én Emy ontdekt heb! 

Marjon: Met het beoefenen van Chi Neng Qigong kan ik mijzelf heel goed ontspannen. Vaak na een lange werkdag of als ik lang achter de computer heb gezeten,  neem ik daarna voor mezelf de tijd om te 'chinengen' en dat doet mij heel goed! Ook als ik bijv. een lezing/bespreking moet voorbereiden, kan ik mezelf dankzij ChiNeng veel beter concentreren. Emy leert je op een deskundige manier hoe je de oefeningen uitvoert, en zij doet dat met veel overgave en enthousiasme! Het heeft me inzicht gegeven mijn grenzen te bepalen wat wel/niet goed voelt. 

Ruurd: Chi Neng Qigong is voor mij een eenvoudige vorm van ontspanning en goede manier om de "levens" energie weer door je lijf te voelen stromen. Het heeft mij veel rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lijf gebracht. Als ik nu een dag mijn oefeningen niet heb gedaan is dat direct merkbaar in mijn humeur en energieniveau, dus het helpt echt. De combinatie van de heldere instructies van Emy en de cd die bij de cursus is inbegrepen maakt het een eenvoudige manier van ontspanning. Tevens geeft Emy op een vriendelijke en praktische manier les. 

Caroline: Zonder echt een cursus te volgen ben ik tweemaal met Emy meegegaan op Chi Neng reis naar Spanje. Het was beide keren zo inspirerend dat ik daarna een jaar lang bijna elke dag mijn dag startte met een vaste oefening. Het vormde een rustpunt in mijn dag en hielp mij om mijn focus helder te houden. Ik kan mijn energie veel bewuster sturen dan ik voor mogelijk hield en sta daardoor veerkrachtiger in het leven. 

Bas: De oefeningen helpen mij voortdurend te werken aan de verbinding tussen lichaam en geest. Dat brengt mij ontspanning en energie. De prettige manier waarop Emy de oefeningen aanbiedt is een inspirerende stimulans daarbij. 

Ghislaine: Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en me laten voelen hoe belangrijk balans is in vele opzichten. Door ook thuis en op het werk Chi neng toe te passen kan ik de rust en het overzicht behouden en voel ik me zelfver-zekerder en gelukkiger. Inzicht: door bewust gebruik van de energie in jezelf voel je jezelf gezonder en sterker en kun je meer aan in het leven. 

HansIk vind de oefeningen enorm ontspannend en kan iedere week wegzakken in een oase van rust. Dat is wat ik hierin ervaar. Ik heb een hele mooie lokatie waar ik vertoef nl aan een helder bergmeer met op de achtergrond de bergen. Kortom het is heerlijk om te doen. Het geeft me innerlijke rust.

Marijke: Ik vind de oefeningen allereerst voor iedereen toegankelijk, zonder voorkennis zijn de oefeningen duidelijk en voel je ook de energie stromen waar nodig. Het totale lichaam komt tot rust, zonder een al te grote fysieke inspanning. Focus op het moment heeft het me als inzicht gegeven. Instructrice Emy krijgt van mij een dikke 9

Emmy:De oefeningen hebben me meer rust in mijzelf, in denken en handelen, gegeven. Ik ben beter in balans. Emy's manier van lesgeven bevalt me erg goed. Ze gaat uit van het positieve daardoor kan iedereen op zijn/haar eigen niveau aan zichzelf werken. CNQ heeft me de rust in mijzelf te vinden waardoor ik beter functioneer. De instructrice vind ik uitstekend.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info