Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

Fitnessprogramma voor de spijsvertering | 6-8 weken begeleiding

Schoon je verteringssysteem op en ontdek met body & mind wat, wanneer, hoe en waarom je eet!


Dit bewustzijnsprogramma gaat niet over een dieet maar over jou eetgedrag bekeken vanuit verschillende perspectieven. 

Zoals we duurzaam om dienen te gaan met de aarde zo dienen we ook zuinig met ons lichaam om te gaan. 

"Besteed tijd aan je gezondheid anders dien je straks tijd te besteden aan je slijtage of ziekte"

Je hebt al veel geprobeerd maar tot nu tot heeft nog geen enkele methode/dieet jou verder geholpen op het gebied van jouw voedingspatroon op de langere termijn en is ook blijvend. De oorzaak ligt in het feit dat je je voeding tijdelijk aanpast en je gedrag hetzelfde blijft. Met dit programma ga je bewust onderzoeken wat je eet, maar vooral waarom, op welke wijze én op welke tijdstippen. We gaan samen onderzoeken hoe het gesteld is met jou verteringssysteem. Je gaat begrijpen en integreren van het geleerde uit de hand-out die je elke week ontvangt. De vijf-elementenvoedingsleer is daarvan een onderdeel. Tevens heb je elke week contactmomenten waarin je intensief wordt gecoacht. Dit programma geeft je tools om ermee thuis aan de slag te gaan zodat je ernaar gaat leven en dat gaat je veranderen.  

 

Waarom dit Fitnessprogramma & individuele begeleiding?

Is jouw spijsverteringsvuur oververmoeid om de juiste voeding uit je eten te halen? 

Wil je afvallen op een duurzame manier? 

Ben je een eter vanuit emoties?

Zijn er ophopingen of andere gezondheidsproblemen die je aan wilt pakken?  

Wil jij je lichaam de aandacht geven die het behoeft? 


Als Consulent Vijf-elementen voedingsleer ben ik er om jou te helpen met jouw manier van eten. Hiervoor heb ik dit speciaal fitness-programma gemaakt voor je hele spijsvertering. Dit programma helpt jou niet alleen om gewicht te verliezen maar bovenal ook om inzichten te krijgen zodat de kilo’s ook daadwerkelijk weg blijven. Daarom zal ik jou stap voor stap begeleiden naar een blijvende gedragsverandering en door de verkregen inzichten krijg je weer vertrouwen in je lichaam. Want wanneer jij je alleen maar richt op het resultaat zal jij nooit veranderen. Maar als je je gaat richten op verandering, dan zul je resultaat zien. 

Graag help ik jou door de bomen het bos weer te zien in voedingsland met dit gedegen programma in combinatie met persoonlijke begeleiding. Ik hoop je snel te ontmoeten, we doen het samen!

Dit programma is uitgebreid getest door verschillende personen met verschillende achtergronden en ervaring op het gebied van voeding. Cliënten willen graag hun ervaring met dit programma delen:

Saskia: Voordat ik begon met het fitness-programma van Emy was ik echt de weg kwijt wat eten betreft. Veel te veel overgewicht en altijd bezig om af te vallen wat niet lukte , veel frustratie. Tijdens het programma word je helemaal op jezelf teruggeworpen. Voelen, waarom ,onderzoeken en gewaarwording. Dit heeft mij zo erg veel gebracht. Ook de bewustwording over eten en wat het doet in je lichaam. Elke keer de contact momenten met Emy waren fijn. Geduldig en aandachtig op mijn persoonlijke situatie kijkt ze mee en ondersteund. Soms even een appje of telefoontje maar wat kan ze dan precies de juiste coaching geven waar ik weer mee vooruit kan! Mijn relatie tot voeding is zo erg veranderd! Ik GENIET en zeker niet onbelangrijk , ik val af. 

0089