Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

Laat je onderdompelen in het talentenspel en speel het - voor jezelf - in deze tweedaagse.

zondag 25 en maandag 26 juni 2023

Beide dagen van 9.30-16.30 uur 

Locatie: Boekelsedijk 12, Volkel

Samen met anderen gaan we 'Het Talentenspel' spelen en het is niet zomaar een spelletje: het is een kijkje in jouw innerlijke wereld en dit doe je in een veilige omgeving die Emy creëert in haar Qigongzaal en tuin.

Door middels van meditaties kom je tot je kern en van daaruit ga jij jouw talenten uitzoeken uit een stapel van circa 70 archetypen. Stap voor stap ga je als koning/koningin contact maken met jouw koninkrijk en jouw levensboom invulling en kleur geven. Je ontvangt heldere boodschappen en creëert een harmonieus team in jou leven waarop je op elk moment een beroep kunt doen. Je hoeft het niet alleen te doen maar wel zelf én in verbinding met je talent(en). Het gaat makkelijker dan je denkt!

Kosten 

295 per persoon, inclusief lunch. 


De tweedaagse gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.

Wil je liever het spel spelen in privé sessies, dat kan. Voor informatie klik HIERDEELNEMERS AAN HET WOORD (In groepsverband)


Bianca: heeft haar recensie geuit via Facebook >>  +  Instagram >>

Lieke: Wanneer je op een kruispunt staat van een andere fase in je leven (help wat nu!) kan het helpen om gecoacht te worden of je op de juiste weg zit. Op dit punt stond ik namelijk. Emy heeft geholpen om mijn levensmissie te laten zien via het Talentenspel. Het is inspirerend om te zien hoe je je talenten (dat zijn door jouw gekozen archetypes), die wij allemaal in ons hebben, beter te laten functioneren. Dat we een levensmissie hebben weten we denk ik wel allemaal, maar welke is dat nou precies? Het is zo waardevol om uiteindelijk door het spel te spelen je eigen blauwdruk of levensmissie te zien en te voelen. Het heeft mij erg geïnspireerd en ben tot actie over gegaan. Geen dag te verliezen om meer inzicht te krijgen hoe je het leven opnieuw richting kan geven in welke fase dan ook. Emy, veel dank dat jij met al je aandacht en betrokkenheid mij hierin wilde begeleiden. Lieve groet, Lieke

Angelique: Ik keek ontzettend uit naar de 2-daagse training en was erg nieuwsgierig om het talentenspel te gaan ontdekken. Enkele talenten voelde zeer vertrouwd, sommige nieuwe talenten zijn nog steeds een uitdaging! De nieuwe locatie in Volkel, een fijne groep cursisten, een heerlijk verzorgde lunch en de rust die Emy uitstraalde maakte het compleet. In 2 dagen op zoek naar je levensmissie vond ik erg bijzonder, maar ook intens en confronterend. ‘Boek van de levensmissie’ van WiIlem Glaudemans helpt mij nu verder op weg en herinnert mij aan deze 2 prachtige dagen, Haula! 

Lianne: met een groep vrouwen, het talentenspel gespeeld. Een hele fijne ontdekkingsreis naar je aanwezige en minder aanwezige of onbekende talenten. Emy doet dit op een duidelijke en heldere manier, aan de hand van een prachtig vormgegeven en goed over nagedacht spel. Twee dagen lang word je ondergedompeld in een persoonlijke zoektocht. En word je uitgedaagd om na te denken wat je talenten zijn die je nog verder wilt ontwikkelen. Uiteindelijk kom je bij je eigen boom met talenten. Maar na deze 2 dagen begint het natuurlijk pas. Enige kritische noot is dat de talenten van het spel, soms wat vaag omschreven zijn, daar heb je echt hulp bij nodig. Maar die krijg je ook. Heel fijn om 2 dagen bezig te zijn met wat wil en kan ik? Zeker als je wat zoekende bent. 

José: Voor mij was het talentenspel een verdieping naar mezelf. Om mezelf en mijn talenten (kwaliteiten) beter te leren kennen. Zelfs nieuwe (verborgen) talenten kwamen naar de oppervlakte, waar ik mezelf nog in mag verdiepen en verder in kan ontdekken en ontwikkelen. Deze ook te mogen laten zijn. Door de veilige en professionele bedding die Emy creëerde voelde ik me meteen op mijn gemak en kon goed verbinding maken met medecursisten als ook mijn eigen binnenste. Ook al werkten we in groepsverband, er is steeds focus op je eigen proces/levensmissie. Samenwerking gaf naar mijn idee meer inzichten/aanvullingen, we hebben nu eenmaal onze blinde vlekken. Dankjewel Emy!
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info