Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

 

Emy Kremers-van der Vorst

"Graag loop ik even met je op, op jouw levenspad en gids je naar je binnenwereld: jouw levensenergie. Bewustwording door verbinding en groei (afwikkeling) naar jezelf"

Chi Neng Qigong docente en voedingsconsulent Emy Kremers

In 2007 ontdekte ik Chi Neng Qigong (CNQ). Daarvoor beoefende ik circa 10 jaar Hatha- en Raja yoga. Na een tijd kon ik de discipline om yoga te doen niet meer echt oppakken. Een zoektocht naar iets nieuws...... 
Ik volgde aanvankelijk een basiscursus en voelde direct resultaat. In mijn dagelijks leven integreerde ik CNQ en door de dag te beginnen en af te sluiten met Chi Neng blijf ik in evenwicht: letterlijk & figuurlijk.

Daarom besloot ik de opleiding te gaan volgen; ik had er zoveel profijt van en wilde meer weten over de achtergrond. Al snel raakte ik zo enthousiast dat ik in 2009 Chi Neng Uden oprichtte. Op een eenvoudige wijze kun jij ook leren om je lichaam en geest te ontspannen, te voeden en zorgen dat ze één zijn. Mijn man, dochter en mijn omgeving varen er wel bij. CNQ is zo allesomvattend en krachtig, graag deel ik deze methode met jou!

Deze bewegingsleer is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een lichamelijke beperking omdat je met je mind, je hart en je ziel aan de slag gaat. Zowel individuele begeleiding als in groepsverband geef ik les. Ook verzorg ik bij bedrijven energy-workshops, stilte weekenden en organiseer ik 6-daagse Qigongreizen naar Andalusië waar je op een fantastische plek je volledig kunt ontspannen zodat je met 'inzichten voor het leven' weer naar huis gaat. 

Om meer te begrijpen van deze Oosterse materie heb ik mijn diploma's behaald van de Basis Vakopleiding Traditionele Chinese Medicine (TCM) bij Qing Bai Academie in 2010 met als specialisme de Vijf-elementenvoedingsleer bij Jutta Koehler in 2014. In mijn lessen ontvang je ook recepten volgens deze voedingsleer om zo je levenskracht te optimaliseren: we eten maar liefst 3 keer per dag, maar voeden we of vullen we ons lichaam? In 2016 heb ik ook de orthomoleculaire voeding bestudeerd en me verdiept in de darmflora (het microbioom dieet). Steeds meer mensen zijn zich bewust van de positieve en negatieve invloeden die de voeding heeft op de darmbacteriën. Deze kennis, in combinatie met de Vijf-Elementen voedingsleer, deel ik graag met je; je kunt bij me terecht voor individueel voedingsadvies en TCM kookleergang Vijf-Elementen voeding, helend/herstellend en puur koken met kruiden en specerijen. 

Bij Total Healt ben ik gastdocent geweest in de opleiding Chinfood en verzorgde ik de praktijkdag. De studenten gingen met mij de keuken in om zo met de theorie uit de opleiding de keuken in te gaan. 

Ook kun je door mij gecoacht worden om contact te maken met jouw innerlijke waarden; jouw intrinsieke talenten om zo jouw levensdoel helder te krijgen. Velen gebruiken maar 30% van onze talenten en versloffen/verwaarloze de andere. Om serieus naar de andere talenten te kijken ga jij als mens je volledige potentieel inzetten, de Qi gaat weer stromen: daar word jij blij van, je kunt niet wachten tot de dag weer begint ;-)

Met Qigong, de Vijf-Elementen voedingsleer en het 'Talentenspel' leer je bewust te worden van je innerlijke wereld en er met aandacht voor je lichaam te zijn. Het is de kunst om gezond, soepel en tevreden oud te worden! 

Kijk rustig rond op de site en voel je vrij contact op te nemen als je vragen hebt. 


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info