Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

'Qigong & Stilte' | één zondag in de maand van 09.00 - 12.00 uur

Op zondagmorgen, jij en je aandacht diep naar binnengericht. 

De Chi Neng Qigong oefeningen én meditatie oefeningen laten de Qi haar werk doen. Ons lichaam komt in ontspanning waardoor er ruimte komt en je innerlijke stem naar boven kan borrelen; vanuit deze ruimte leer je van je hoofd naar je lichaam te luisteren. 

We maken zachte bewegingen, mediteren en zijn stil naar binnen gericht, slechts 3 uur per maand. Gun jezelf dit maandelijkse cadeau en voedt jouw lichaam met jouw aandacht. Breng je bewustzijn naar elke cel zodat jouw lichaam jou kan belonen voor deze aandacht.

Hoe dat werkt? Dat ga je vanzelf ontdekken!                                      

Vragen en aanmelden >>  

DATA

zondag 4 juni


Kosten    : € 35

De prijs is inclusief thee/water, kleine hapjes, muziek (ontvang je per e-mail voor thuis) en maandelijkse workpaper. Je hebt de mogelijkheid om de begeleidende oefeningen tijdens de lessen op te nemen.

Tijd         : 09.00 - 12.00 uur

Locatie    : Qigongstudio, Boekelsedijk 12, VOLKEL 


Recensie stiltezondagochtenden

Mark: "Wat mij niet lukt in één uur, lukt me wel in drie, echt stil worden. Als ik op zondagochtend met de stilte bezig ben, kan ik door de duur niets anders doen dan daarmee bezig zijn. Vaak ben ik nog met andere dingen in mijn hoofd bezig of al bezig met wat na een moment van stilte komt. dat kan ik loslaten op een stilte ochtend. Emy laat me focussen op de momenten dat ik toch nog wordt afgeleid, alle oefeningen en acties zijn gericht op stilte, stilte in mezelf."   

Anne: “De stilte workshop gaf mij rust en nieuwe inzichten. Emy begeleidt dit op een prettige en professionele manier. Bijzonder om zo de zondag te starten. Een aanrader voor wie op zoek is naar rust en zichzelf. “


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info