Chi Neng Uden

J e    l e v e n   i n   b a l a n s 

CHI NENG QIGONG & BEWUSTWORDING 

WEEKEND | data volgen | Thema: Vergeving

Stel je voor: je verblijft een weekend in de rust van het dorpje Horssen te Gelderland. Daar staat een oude kerk met aangrenzend de voormalige pastorie. In de kerk doen we de Chi Neng Qigong bewegingen. We nuttigen onze maaltijden en slapen in de oude pastorie. 

 

Wie een kerk binnenstapt wordt even opgetild boven zijn normale dagelijkse bestaan. De voormalige pastorie is omgebouwd tot een sfeervol gastenverblijf, met alle comfort. Een grote tuin met labyrint, en aangrenzende boomgaard, maken de omgeving compleet als ideale bewustwordingsplek. Deze plek staat in het teken van onthaasten en ontstressen. De horloges gaan af en de smartphones worden opgeborgen. Even niets moeten, 'ME-MYSELF-AND- I, trainen en verwend worden met lekkere maaltijden… 

 

THEMA Samen met een groep gelijkgestemden ga je volledig gefocust aan de slag met het ontwikkelen van je bewustzijn en het thema voor dit weekend is vergevingsgezindheid. Het is voor je ziel van essentieel belang dat je vergeeft, dat je jouw gedachte- en gevoelswereld schoonmaakt van alle zware energie van verdriet, kwetsen, wrok en haat: je lagere energieniveau waarin chaos, pijn en verdriet bevindt. Vergeving brengt jou in een hogere frequentie, de frequentie van creatie, vrijheid & vreugde.

Met Chi Neng Qigong breng je je lichaam & geest in beweging, zink je in je lichaam en ontdek je wat daar allemaal te voelen is. Je voelt waar je energie stroomt én waar die blokkeert. En je gaat praktisch aan de slag met de oefeningen en het thema om je blokkades los te maken.

Ingebed in een rustige en mooie omgeving nodigen we je liefdevol uit zich aan jou te laten zien door je op verschillende manieren uit je comfortzone te halen. In het praktische samenzijn en in de oefeningen die we samen doen. In de open sfeer mag alles er zijn en onderzocht worden. Tevens gaan we in 1 stilte-dagdeel (van vrijdagavond t/m zaterdagochtend) ontdekken wat het verschil is tussen stil zijn en stilte. 

Lees onderaan deze pagina de ervaringen van de deelnemers.

Wat ga je leren?

- Chi Neng Qigong oefeningen, waardoor je geest & lichaam een worden en je volledig kunt ontspannen én luisteren naar je lichaam

- Met aandacht in je lichaam zijn en durven voelen 

- Met compassie naar jezelf (en anderen) kijken 

- Hoe jouw bewustzijn werkt, leer contact te maken met je centrale as; jouw (innerlijke) kern. 

- Het herkennen van je ego en praktische tools om je ervan los te maken 

Wat levert het op?

- Je energiehuishouding in balans 

- Een liefdevoller contact met je lichaam 

- Je dagelijks leven kunnen bekijken vanuit een levensveranderend perspectief 

- Je hebt een sprong gemaakt in jouw mate van bewustzijn 

- Krachtige oefeningen die je altijd kunt toepassen als je uit contact raakt met jezelf. 

Begeleider Emy Kremers

Ga naar de pagina van de docent >>

Locatie

Sint Bonifatiuskerk, Kerkpad 2 te Horssen: een Gelders dorpje met slechts 1600 inwoners, gelegen tussen Nijmegen en Tiel. Auto’s zijn er een zeldzaamheid; kippen, koeien, ezels en vooral pony’s (waar de streek om bekend staat) zie je er des te meer. De Sint Bonifatiuskerk kijkt al vanaf de 14e eeuw, vanaf een terp, met een berustende blik uit over het landschap. De kerk is volledig gerestaureerd, en voorzien van vloerverwarming. Het is nu een centrum voor persoonlijke groei en verdieping. In de ernaast gelegen voormalige pastorie zijn gastenverblijven gecreëerd.

Data

Nieuwe data volgen

Aankomst donderdag om 15.30 uur (18.00 uur welkomsdiner) en vertrek zondagmiddag om 16.00 uur.

Prijs

475 euro op basis van een 2-persoonsslaapkamer en volpension. Indien je alleen op een kamer wilt slapen betaal je 50 euro toeslag.  

(Je betaalt 125 euro aan bij inschrijving en 3 weken voor aanvang het resterende bedrag)

Inclusief: 3 x overnachtingen met ontbijt, 3 x lunch, 3 diner, fruit en lekkers, inclusief koffie, thee en water, exclusief badlinnen (bedlinnen en dekbedden zijn aanwezig) 

Reviews:

Saskia: Wat een prachtig cadeau voor mezelf. In een heerlijk rustige omgeving alleen maar aandacht voor me, myself and I! Mijn lichaam en geest losgemaakt door de kennismaking met Chi Neng Qigong. Nu lekker iedere ochtend de oefeningen doen voor een goede start van de dag. Ik heb ook heel veel geleerd over voeding (5 elementen). Al met al erg inspirerend, in een prachtige omgeving, omringd door lieve mensen die hun passie graag delen ❤

Kim: Een heerlijk weekend voor mezelf, met chi neng qigong weer ontdekken dat het er allemaal mag zijn. Het mogen voelen en ervaren in een rustgevende omgeving met mooie mensen om je heen. Emy ondersteunt en begeleid de groep met volle enthousiasme. Je krijgt voldoende informatie om thuis verder te kunnen gaan met de chin neng qigong en de 5 elementen voedingsleer.  Het weekend voelde voor mij als thuis komen een mooier kado kon ik mezelf niet geven. 

Nicole: Een bewustwordingsweekend, ik ging er blanco in. Maar al snel ontdekte ik wat het met mee deed. De Qigong en ook de 5 elementen voedingsleer gaven mij inzichten over wat het in je innerlijke doet! Ik was bezig om het rustig aan te gaan doen, maar ik heb nu geleerd wat rust in jezelf is! Dit is een heel mooi cadeau voor jezelf maar wat ik ook ieder ander gun. 

Karin: Het is een weekend waarmee je volledig los komt van je dagelijkse beslommeringen. De combi van de mooie plek, de fijne chineng oefeningen en het inzicht krijgen met een groep bijzondere mensen heeft mij weer laten voelen hoe goed het is om weer in contact te komen met jezelf en met je gevoel. En juist de afwisseling met de oefeningen van Chineng Qigong maakt dat je ook weer heerlijk kan ontspannen en in jezelf kan keren.

Mieke: Een weekend om nooit te vergeten, echt voor jezelf. Voelen in het hier en nu op een super mooie locatie in Horssen. Emy heeft mij begeleidt om het te mogen voelen. Het gaf me zo veel rust/bevestiging en kracht. Veel geleerd over de 5-Elementen voedingsleer, ga het zeker meenemen naar huis.  

Marlies: Dankjulliewel voor een prachtig weekend! En dankjulliewel voor de toegestuurde informatie, mooie foto's en muziek. Door de muziek te luisteren ben ik meteen weer terug in de tuin van ONS huis, in de met intense energie gevulde rij van krachtige vrouwen en beoefenen we de craneswalk. Ik heb de cd al besteld want ik wil deze herinnering middels de muziek levendig houden en koesteren. Het weekend was gevuld met heerlijk eten, het samen beoefenen van Chi Neng Qigong.  Leerzaam en inspirerend. Inmiddels heb ik al verschillende mensen verteld over mijn ervaringen en kan ik dit aan ieder aanbevelen. Het is een ervaring die je rijker maakt en andere inzichten en instrumenten geeft. Ik heb er een herinnering bij met een gouden randje!

Marijke: Wie ben ik? Sta jij nog weleens stil bij jezelf? Hoe ervaar jij jezelf in de wereld om je heen? Weet jij al je zintuigen nog in te zetten? Leef je nog voldoende vanuit je hart, handen en...hoofd? Hoe staat het met dromen, durven en doen? Nieuwsgierig? Misschien is een weekend samen met Emy en een groep dan iets voor jou. Gun jezelf dit bijzondere cadeau. Ik heb mijzelf weer ont-moet! En zo kan ik en ook jij de wereld weer een beetje mooier kleuren!

 

 
3209

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info